Η TCL συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση Climatherm Energy 2022

Η TCL συμμετείχε για ακόμα μία φορά με επιτυχία στην μεγαλύτερη κλαδική έκθεση ψύξης και θέρμανσης, τη Διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2022, που πραγματοποιήθηκε στις 25-27 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan Expo.

Η TCL μέσω της αποκλειστικής της συνεργασίας με την ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., εταιρία του Ομίλου Τουρνικιώτη, παρουσίασε στους 18.500 επισκέπτες της έκθεσης την πλήρη προϊοντική γκάμα οικιακών κλιματιστικών και αφυγραντήρων.

Στην έκθεση πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση στην Ελληνική αγορά του νέου μοντέλου C-Fresh με τεχνολογία FreshIN, η οποία επιτρέπει την ανανέωση της εσωτερικής ατμόσφαιρας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μοναδικό σύστημα παροχής φρέσκου αέρα της κλιματιστικής μονάδας C-Fresh δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να χαρεί τη φρεσκάδα της εξοχής όποτε το θελήσει.

ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TCL

Για την προστασία του καταναλωτικού κοινού ο όμιλος Τουρνικιώτη, ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της TCL στην Ελλάδα στον κλιματισμό και τους αφυγραντήρες, ενημερώνει ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με τα καταστήματα MPAKIS.GR, KLIMAMALL, OLA STORE, HOME AIR και ELECTROHOLIC, BUYCHOICE, NEVER OFFLINE, megagora.gr, allforus.gr και ως εκ τούτου ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ με την επίσημη 10ετή του εγγύηση τα κλιματιστικά TCL που εμφανίζονται σε αυτά. Η παγκόσμια δύναμη TCL, μόνο με την 10ετη εργοστασιακή εγγύηση του Oμίλου Τουρνικιώτη.