ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TCL
Για την προστασία του καταναλωτικού κοινού ο όμιλος Τουρνικιώτη, ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της TCL στην Ελλάδα, στην τηλεόραση, τον κλιματισμό και τους αφυγραντήρες, ενημερώνει ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με τα καταστήματα ELECTROHOLIC.GR, MPAKIS.GR, IKING.GR, BUYCHOICE.GR, NEVER-OFFLINE.GR ως εκ τούτου ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ με την επίσημη 10ετή* του εγγύηση τα κλιματιστικά TCL που εμφανίζονται σε αυτά. Η παγκόσμια δύναμη TCL, μόνο με την 10ετη* εργοστασιακή εγγύηση του Oμίλου Τουρνικιώτη.
*η 10ετής εγγύηση αφορά μόνο τα προϊόντα κλιματισμού και αφυγραντήρων.

Ο Neymar Jr. ξεκινάει την παγκόσμια αθλητική εκστρατεία της TCL για το 2018


Σάο Πάουλο, 18 Απριλίου 2018

Ο Neymar Jr., ένας από τους σημαντικότερους και ευρύτερα αναγνωρισμένους αθλητές του κόσμου, ανέλαβε σήμερα επίσημα τον νέο ρόλο του ως πρεσβευτή μάρκας για την TCL, ενός από τους 3 κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές τηλεοράσεων, κλιματισμού και ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Ο Βραζιλιάνος superstar ξεκίνησε την παγκόσμια αθλητική εκστρατεία της TCL για το 2018 σε μια εκδήλωση στη γενέτειρά του Σάο Πάουλο.

Στην εκδήλωση, ο Neymar Jr. σχολίασε: «Είναι τιμή μου να είμαι παγκόσμιος πρεσβευτής της μάρκας για την TCL. Η TCL και εγώ μοιραζόμαστε παρόμοιες αξίες, όπως η συνεχής επιδίωξη της αριστείας και τα σπουδαία αποτελέσματα». Πρόσθεσε: “Οι φίλοι μου με παρακολουθούν να παίζω ποδόσφαιρο στην τηλεόραση και μου αρέσει να παρακολουθώ αθλητικά στην τηλεόραση TCL στο σπίτι μου, με την οικογένεια και τους φίλους μου. Ξέρω ότι η συνεργασία με την TCL θα είναι ένα διασκεδαστικό ταξίδι”.

“Ο Neymar Jr.  είναι ιδανικός συνεργάτης για την TCL, μιας και είμαστε όλοι παθιασμένοι με τον αθλητισμό”, δήλωσε ο Kevin Wang,  Αντιπρόεδρος της TCL Corporation και Διευθύνων Σύμβουλος της TCL Multimedia. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με τον Neymar Jr. και που προσφέρουμε στους καταναλωτές μια εντυπωσιακή τηλεοπτική εμπειρία ώστε να αγκαλιάσουν τα σπορ που αγαπούν με τις έξυπνες τηλεοράσεις μας”.

Στο Σάο Πάουλο, ο Neymar Jr. γνώρισε τις δύο νέες κορυφαίες τηλεοράσεις της TCL και παρουσίασε τη νέα παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας.

Η συνεργασία με τον Neymar Jr. αποτελεί βασικό βήμα στην παγκόσμια στρατηγική μάρκας της TCL. Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στην TCL να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό φιλάθλων και να ανεβάσει το παγκόσμιο προφίλ της, ενισχύοντας την νεανική εικόνα της εταιρείας και του επιχειρηματικού της οράματος.

Η TCL ξεκίνησε πρόσφατα μια διεθνή διαφημιστική καμπάνια με τον Neymar Jr. – με θέμα “Born a Legend” – και γιόρτασε αυτή τη συνεργασία με μεγάλες εκδηλώσεις ανά τον κόσμο. Στην Ευρώπη, η διαφημιστική καμπάνια θα λανσαριστεί ιδιαιτέρως στη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία και την Πολωνία, αρχής γενομένης τον Απρίλιο.

Με έδρα την Κίνα, η TCL Multimedia Technology Holdings Limited (HKSE: 01070) είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην παγκόσμια τηλεοπτική βιομηχανία που ασχολείται με την έρευνα και ανάπτυξη, κατασκευή και διανομή καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Η TCL κατατάσσεται μεταξύ των τριών πρώτων κατασκευαστών στην παγκόσμια αγορά LCD τηλεοράσεων το 2017 με μερίδιο αγοράς 10,9%, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IHS Technology.