ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ TCL
Για την προστασία του καταναλωτικού κοινού ο όμιλος Τουρνικιώτη, ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της TCL στην Ελλάδα, στην τηλεόραση, τον κλιματισμό και τους αφυγραντήρες, ενημερώνει ότι ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ με τα καταστήματα ELECTROHOLIC.GR, MPAKIS.GR, IKING.GR, BUYCHOICE.GR, NEVER-OFFLINE.GR ως εκ τούτου ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ με την επίσημη 10ετή* του εγγύηση τα κλιματιστικά TCL που εμφανίζονται σε αυτά. Η παγκόσμια δύναμη TCL, μόνο με την 10ετη* εργοστασιακή εγγύηση του Oμίλου Τουρνικιώτη.
*η 10ετής εγγύηση αφορά μόνο τα προϊόντα κλιματισμού και αφυγραντήρων.

Η TCL ορίζει τον Neymar Jr. Παγκόσμιο πρεσβευτή της μάρκας (global brand ambassador)

Χονγκ Κονγκ, 5 Φεβρουαρίου, 2018

Η TCL, παγκόσμιος κορυφαίος κατασκευαστής τηλεοράσεων και κλιματιστικών και ηγετική μάρκα ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Neymar Jr., ένας από τους σημαντικότερους και ευρέως αναγνωρισμένους αθλητές του κόσμου, έχει οριστεί ως παγκόσμιος πρεσβευτής μάρκας της εταιρείας.

Η αποκλειστική συνεργασία με τον Neymar Jr. είναι η τελευταία πρωτοβουλία της TCL σε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα αθλητικών χορηγιών παγκοσμίως, που υποστηρίζει το στόχο της εταιρείας να συνδεθεί με την αναπτυσσόμενη κοινότητα της και να εκπληρώσει τη δέσμευσή της προς τους παγκόσμιους καταναλωτές της.

Η συμφωνία θα διαρκέσει δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Neymar Jr. θα εμφανιστεί σε τηλεοπτικά και έντυπα διαφημιστικά μηνύματα της TCL , και θα συμμετάσχει επίσης σε μια σειρά παγκόσμιων online και offline διαφημιστικών εκστρατειών για το εμπορικό σήμα.

Οι δύο πλευρές θα ενώσουν επίσης τις δυνάμεις τους για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η συμφωνία με τον 26χρονο βραζιλιάνο superstar Neymar Jr. αποτελεί μέρος της παγκόσμιας στρατηγικής της TCL που θα τη βοηθήσει να αγκαλιάσει ένα ευρύ κοινό νέων φιλάθλων από όλο τον κόσμο και να αυξήσει την παγκόσμια προβολή της επωνυμίας της.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε αυτόν τον εξαιρετικό, ταλαντούχο νεαρό αθλητή στην οικογένεια της TCL”, δήλωσε ο Tomson Li, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TCL Corporation. “Ο Neymar Jr. είναι πραγματικά μια παγκόσμια αθλητική εικόνα που εμπνέει τους φιλάθλους να αγωνιστούν για την επίτευξη των τελικών τους υπέρτατων στόχων, ακριβώς όπως η TCL συνεχώς αγωνίζεται για την αριστεία στην τεχνολογική καινοτομία και τα προϊόντα της. Με το αθλητικό ενδιαφέρον που θα εκτοξευτεί σε όλο τον κόσμο φέτος, ο Neymar Jr. είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος δυνατός εταίρος με τον οποίο, από κοινού, μπορούμε να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία στους καταναλωτές μας “, πρόσθεσε ο Λι.

“Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με την TCL. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα. Μοιράζομαι παρόμοιες αξίες με την TCL, τη συνεχή επιδίωξη της αριστείας και τα σπουδαία αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι.  Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι στενά με την TCL και υποστηρίζω τις προσπάθειες της εταιρείας να ενώσει την παγκόσμια αθλητική κοινότητα μέσω του ποδοσφαίρου », δήλωσε ο Neymar Jr.

Η επένδυση σε αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες είναι μια σημαντική πλατφόρμα στην παγκόσμια επιχειρηματική στρατηγική της TCL.

Οι άλλοι παγκόσμιοι αθλητικοί εταίροι της εταιρείας περιλαμβάνουν τους Minnesota Timberwolves και Lynx του ΝΒΑ, την ομάδα ποδοσφαίρου San Jose Earthquakes της Βραζιλίας, τη Rosario Central Football Club της Αργεντινής, το Melbourne Cup και την Melbourne Victory Football Club στην Αυστραλία. Συνεργάζεται επίσης με τη βιομηχανία ψυχαγωγίας, όπως το Κινεζικό Θέατρο του Χόλλυγουντ, το Ellen Show και το δημοφιλές show της Warner Bros. Pictures,  Justice League.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα μελλοντικά γεγονότα και τις πρωτοβουλίες της νέας εταιρικής σχέσης με τον Neymar Jr. θα ανακοινωθούν εγκαίρως.