35 χρόνια εμπειρίας

Στην εισαγωγή και εμπορία ειδών κλιματισμού και θέρμανσης.

Η ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε., εταιρία του Ομίλου Τουρνικιώτη, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και εμπορία ειδών κλιματισμού και θέρμανσης για πάνω από 35 χρόνια. Είναι αποκλειστικός διανομέας για την Ελλάδα της MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES στον τομέα του κλιματισμού από το 1980. Η μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της συντελούν ώστε η εταιρία να έχει ισχυρή παρουσία σε όλους τους τομείς της αγοράς κλιματισμού και θέρμανσης. Η ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. διαθέτει άριστο δίκτυο συνεργατών, εξειδικευμένο προσωπικό και υποδομές τέτοιας κλίμακας που την καθιστούν μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα.

2011

Το 2011 η εταιρία ανέλαβε τη διανομή των συστημάτων θέρμανσης Chaffoteaux του ομίλου ARISTON (ηλιακή ενέργεια, boiler, αντλίες θερμότητας).

2016

Το 2016 η MIDEA αναθέτει στην ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. την αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα των προϊόντων CAC (πολυδιαιρούμενα συστήματα κλιματισμού, αντλίες θερμότητας, συστήματα νερού).

2017

Το 2017 η TCL Corporation, μία από τις κορυφαίες εταιρίες της Κίνας, εμπιστεύεται στην ΑΓΗΝΩΡ Α.Ε. την αποκλειστική διανομή των προϊόντων κλιματισμού για την Ελλάδα.