Η TCL συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με τη FIBA

Παγκόσμιος συνεργάτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μπάσκετ FIBA

Η TCL, παγκόσμια δύναμη στις ηλεκτρικές συσκευές, σε συνεργασία με τη FIBA, τη Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, συνεχίζει να καινοτομεί και να προσφέρει συναρπαστικές και αξέχαστες εμπειρίες σε παίκτες και οπαδούς στον κορυφαίο ευρωπαϊκό διαγωνισμό της FIBA, το FIBA ​​EuroBasket 2022.

Η TCL έχει από καιρό αναγνωρίσει τη δύναμη του αθλητισμού και το ομαδικό πνεύμα που εμπνέει το μεγαλείο στους παίκτες, τους οπαδούς και την ευρύτερη κοινωνία. Αυτό ευθυγραμμίζεται με τη φιλοδοξία της TCL “Inspire Greatness” – να εμπνεύσει το μεγαλείο σε ό,τι κάνουμε, με ένα προσβάσιμο οικοσύστημα που ωθεί τους ανθρώπους να δρουν, να δημιουργούν και να αναπτύσσονται, ενώ προσφέρει προϊόντα που μας εκπλήσσουν και εντυπωσιάζουν τους άλλους.

Η τετραετής συνεργασία της TCL με τη FIBA ακολουθεί την παγκόσμια συμφωνία συνεργασίας που υπογράφηκε για πρώτη φορά το 2018 και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Η νέα, διευρυμένη συμφωνία παρέχει βασικά εμπορικά δικαιώματα σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA, συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Προκριματικών Τουρνουά Ανδρών και Γυναικών, Ηπειρωτικά Κύπελλα FIBA για Άνδρες και Γυναίκες, Παγκόσμια Κύπελλα Νέων της FIBA, Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών FIBA ​​2022 και το κορυφαίο γεγονός της FIBA, ​​το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ της FIBA ​​το 2023. Στις διοργανώσεις αυτές η TCL θα είναι εκεί ως παίκτης του παιχνιδιού, “TCL Player of the Game”, δίνοντας τη δυνατότητα στην TCL να συνεχίσει να παίζει ενεργό ρόλο σε σημαντικά αθλητικά γεγονότα που φτάνουν σε όλη την Ευρώπη και τον κόσμο.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες όσο ερχόμαστε πιο κοντά στις επερχόμενες εκδηλώσεις!